Referenties
Frank Beck
directeur Beck Communicatie
Een zeer creatieve, snelle en betrouwbare vormgever, dat is Marute in een notendop. Ze maakt erg mooie ‘dingen’ en luistert goed naar de klant. Haar vertaling van de klantvraag is bijna altijd direct een schot in de roos en dat maken we ook weleens anders mee. En wat voor ons belangrijk is: Marute werkt snel en altijd volgens afspraak. Deadline = deadline bij haar.

Simone Prinsen
PR Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)
Ik heb een aantal jaren met Marute samengewerkt voor de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij. Zij was verantwoordelijk voor de uitvoering van alle corporate communicatiemiddelen. Bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl hebben we samen het traject doorlopen en door vertaald naar nieuwe middelen. Marute is creatief en denkt proactief mee in oplossingen, waarbij mooie en verrassende resultaten zijn behaald. Ik zag altijd uit naar het moment dat de drukker pakketjes kwam afleveren. Niet alleen drukwerk, maar ook digitale vormgeving zag er altijd op en top uit. Kortom, ik heb Marute ervaren als een hele veelzijdige professional en ook nog eens heel plezierig om mee te werken.

Manon Wittenbernds
Wittenbernds  – Advies, Mediation en Coaching
Marute is erin geslaagd een nieuwe huisstijl voor me te ontwikkelen die precies de kern raakt van mijn vraag daarbij: zakelijk èn persoonlijk. De nieuwe huisstijl voelde meteen vertrouwd!
Kernkwaliteiten van Marute zijn wat mij betreft haar deskundigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Daarnaast vind ik het heel plezierig samenwerken/zaken doen met haar.

Laura Langens
Owner at Langens & Langens, Interieur & Exterieur
Ik ken Marute sinds ze in 2005 de huisstijl voor Puur Groenprojecten heeft ontworpen. Daar zijn we tot op heden nog steeds heel tevreden over, het is tijdloos, strak, heel herkenbaar en er is zo goed over nagedacht dat je het bijna overal op kan toepassen. Ze heeft oor voor de wensen van haar klanten en vertaalt dat dan in een verrassend, creatief en goed doordacht ontwerp.
Ook voor Langens & Langens heeft ze de huisstijl ontworpen en wederom heeft ze heel goed werk verricht, ik zou haar dan ook van harte aan willen bevelen aan een ieder die op zoek is naar een passende huisstijl of grafisch ontwerp.

!Sotto werkt voor
Apples of Orange
Aquamarijn
Avéro Achmea
Bank 18/20
Beck Communicatie
Beck & Van der Zanden
Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)
BOM Bedrijventerrein
BOM Foreign Investments
Bosor
CDA St. Michielsgestel
Christ Mauriks
ClaarHaar
Creatiefplanbureau
CRM Automotive
Damen Communicatie
De Buitenkaemer
Drukkerij Biblo/VanGerwen
Fotobureau Marc Bolsius
Effectivents
Gasseling Search
GD Advocaten (Geeraedts/Van den Dungen)
Gebrema
Gemeente Vught
Huis73
Huisartspraktijk B. Nikkels
i-Voets
Jaga
KBO Brabant
Langens & Langens
Maatschap Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie – Jeroen Bosch Ziekenhuis
NLQF / CINOP
Marque
Mauriks
Michiel Wouters Tandtechniek
Nederlandse Zouthandel
Oliver
People 2 Work
Platvorm Sociale Veiligheid
Polytalent
Prezzent
ProVitale
Puur
Ravissant
Sint Jozefoord
Skrebbel Communicatie
Talent&zo
Thomas International
Top of Mind
Van de Ven
Vennix
Vos Logistics
Wittenbernds
Zevij-Necomij